Κόντρα στη «Βασίλισσα» ο ΑΠΟΕΛ!

Gazzetta team
Κόντρα στη «Βασίλισσα» ο ΑΠΟΕΛ!

bet365

ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ έβγαλε η κληρωτίδα του Champions League λιγοστεύοντας τις ελπίδες των Κυπρίων. Μόνο στον τελικό Μπάρτσα vs Ρεάλ! Mε αντίπαλο τη Μίλαν η Μπαρτσελόνα!

Η κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει το ΑΠΟΕΛ απέναντι σε μία ιστορική στιγμή. Η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην έδρα της. «Σεβασμός στον ΑΠΟΕΛ», δήλωσε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο. Μίλαν-Μπαρτσελόνα το ζευγάρι που ξεζωρίζει, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες μετά τη φάση των ομίλων! Παράλληλα, οι δύο «αιώνιες» της Ισπανίας, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να συναντηθούν σε καμία φάση πριν τον τελικό! Αν φυσικά φτάσουν μέχρι εκεί...

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 3.00 στην vistabet

Η «Βασίλισσα» έχει στο παρελθόν αντιμετωπίσει άλλες δύο κυπριακές ομάδες, την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Με την πρώτη είχε επικρατήσει δύο φορές με 6-0 το 1968 και με την δεύτερη 6-1 και 8-0 το 1970. Τα μπαλάκια από την κλωρωτίδα έβγαλε ο Γερμανός Πολ Μπράιτνερ, ο οποίος είχε παίξει στις δύο από τις οκτώ ομάδες: Την Μπάγερν Μονάχου και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Χαρακτηριστικό το ότι πριν αρχίσει η κλήρωση, χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ ως ομάδα της χρονιάς και αναρωτήθηκε ποιος θα βρεθεί να σταματήσει τον Μέσι και τη Μπαρτσελόνα. Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ήταν εκείνος που με ομιλία «άνοιξε» τη διοργάνωση, ενώ ευχήθηκε περαστικά και στον Ερίκ Αμπιντάλ που θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ:

Τα ζευγάρια των προημιτελικών
1. ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης
2. Μαρσέιγ - Μπάγερν
3. Μπενφίκα - Τσέλσι
4. Μίλαν - Μπαρτσελόνα

Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Νικητής 2 – Νικητής 1
Νικητής 3 – Νικητής 4

Οι ημερομηνίες:
27-28 Μαρτίου 2012 προημιτελικοί (α' ματς)
3-4 Απριλίου 2012 προημιτελικοί (ρεβάνς)
17-18 Απριλίου 2012 ημιτελικοί (α' ματς)
24-25 Απριλίου 2012 ημιτελικοί (ρεβάνς)
19 Μαΐου 2012 τελικός («Αλιάντς Αρένα»)

 

Τελευταία Νέα