Μάχη «αιωνίων» για τον «Σισέ»!

Γιώργος Φραδελάκης
Μάχη «αιωνίων» για τον «Σισέ»!

bet365

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον επιθετικός της Παναχαϊκής, Τζούνιορ Εμπία, που... μοιάζει με τον Σισέ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα! Μαζί τους και οι Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Έβερτον.

Ο Γαλλοκογκολέζος επιθετικός έχει περάσει στο παρελθόν και από ομάδες της Β' κατηγορίας της Γαλλίας και συγκεκριμένα της Σεντάν και Αμιάν, καθώς επίσης και απ' την Μονακό, ωστόσο η συμπεριφορά του όπως δήλωσε ο ίδιος τον... έδιωξαν λόγω της συμπεριφοράς του. Παράλληλα μίλησε και για την σύγκριση που γίνεται με τον Τζιμπρίλ Σισέ, λόγω της περίεργης κόμμωσης.

Συγκεκριμένα είπε ότι: «Ήμουν στη Σεντάν, τη Μονακό και την Αμιάν, αλλά με έδιωξαν από όλες λόγω της συμπεριφοράς μου. Έκανα πολλά λάθη νεότερος και τα πλήρωσα ακριβά. Πλέον δουλεύω σκληρά και προσέχω. Είναι σαν όνειρο. Πριν έξι μήνες δεν υπήρχε μέλλον για μένα στο ποδόσφαιρο και πλέον ο κόσμος με αναγνωρίζει στο δρόμο, μιλούν για μένα, γράφουν οι εφημερίδες για μένα και με συγκρίνουν με τον Σισέ. Φοράω τη φανέλα με το 99 και μετά τα γκολ που πανηγυρίζω με τον ίδιο τρόπο».

Όσο για την φετινή του παρουσία με την φανέλα της Παναχαϊκής στην Football League, δήλωσε πως: «Είναι μία πρόκληση για μένα και τα πράγματα πάνε καλά. Έχω πετύχει πέντε γκολ. Αν και στην αρχή δυσκολεύτηκα, τώρα νιώθω καλύτερα».

 

Τελευταία Νέα