«Με δουλειά και επιμονή πετύχαμε την άνοδο»

Gazzetta team
«Με δουλειά και επιμονή πετύχαμε την άνοδο»

bet365

Για την δουλειά που έχει κάνει τα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του Περιστερίου μίλησε ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων Γιάννης Τάμπρατζης, αναφερόμενος στην επίτευξη του στόχου της ανόδου των «κοκκινόμαυρων» στη Γ΄ Εθνική.

Ο εν λόγω τεχνικός που στο παρελθόν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην παραμονή της όταν αυτή έμοιαζε δύσκολ, μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας που δεν είναι άλλο από τη σκληρή και καθημερινή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

''Από τη στιγμή που η ομάδα σώθηκε, κερδίζοντας την άνοδο στη Γ' Εθνική με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία! Θεωρώ ότι ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα της σκληρής, καθημερινής δουλειάς που έφερε τη βελτίωση'' υπογράμμισε αρχικά ο Γιάννης Τάμπρατζης, για να συμπληρώσει: ''Μεγάλη αξία έχει το γεγονός πως ειδικά φέτος παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι υποκειμενικό, όμως για μένα μετράει πολύ''.

Για την φυγή αρκετών βασικών στελεχών τόνισε: ''Φέτος χτίστηκε μία καινούρια ομάδα, που με δουλειά και επιμονή στον στόχο τα κατάφερε''.

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το χρονικό αυτό διάστημα μετά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος: ''Γίνονται προπονήσεις και φιλικά, τα οποία θα συνεχιστούν όσο περισσότερο μπορούμε! Έχουμε δύο στόχους: αφενός να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση, αφετέρου να βελτιώσουμε πολλά στοιχεία στους ποδοσφαιριστές, με δεδομένο ότι έχουμε την άνεση, αφού τώρα δεν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος''!

 

Τελευταία Νέα