«Να αφήσει ο Χριστοβασίλης τα ηρωικά και πένθιμα»

Γιώργος Βροντάκης
«Να αφήσει ο Χριστοβασίλης τα ηρωικά και πένθιμα»

bet365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται στην αδειοδότηση του ΠΑΣ και η διοίκησης της πράσινης ΠΑΕ του απάντησε, τονίζοντας πως πρέπει να αφήσει τα ηρωικά και πένθιμα.

Η ομάδα της Ηπείρου δεν είναι σίγουρο πως θα εξασφαλίσει άδεια με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να παίξει μπαράζ με την Ξάνθη για να μπει μια ομάδα στα πλέι οφ, στη θέση του ΠΑΣ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των Ιωαννίνων με σημερινή του συνέντευξη άφησε να εννοηθεί πως πίσω από την αδειοδότηση της ομάδας του εμπλέκεται το τριφύλλι, κάτι που οι πράσινοι ανέφεραν πως δεν έχουν καμία σχέση.

Με αφορμή τους ισχυρισμούς του κ. Χριστοβασίλη για το θέμα της υποτιθέμενης εμπλοκής (!) του Παναθηναϊκού στην αδειοδότηση της ομάδας των Ιωαννίνων από τη διοίκηση της ΠΑΕ τονίζεται ότι: «Να αφήσει ο κ. Χριστοβασίλης τα ηρωικά και πένθιμα για το ποιος κρύβεται πίσω από την αδειοδότησή τους. Όπως τα έκαναν στις τελευταίες ψηφοφορίες, ας τα βγάλουν και πέρα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση και εξ αρχής ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του περί του συγκεκριμένου θέματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα