Φινάλε με νίκη στην Κομοτηνή (vids)

Gazzetta team
Φινάλε με νίκη στην Κομοτηνή (vids)

bet365

Με νίκη κόντρα στην Κέρκυρα (2-1) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα ο Πανθρακικός, με τους Τζάνη και Παπαδόπουλο να βρίσκουν στο δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήθελε έναν βαθμό κόντρα στους ήδη υποβιβασμένους Φαίακες και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Superleague. Η ομάδα της Κομοτηνής με το 2-1 ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να σκοράρει σε ένα ακόμα ματς.

Χωρίς φάση βγήκε το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους, με τον Δερμιτζάκη να κάνει αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 11' εξαιτίας του τραυματισμού του Μουνάφο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρή απειλή για την εστία του Στρατηλάτη, με την Κέρκυρα να δημιουργεί την πρώτη απειλή όταν στο 25' ο Ηλιάδης έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 37' ήταν ο Πανθρακικός που άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα του Μπαϊκαρά από τα δεξιά, ο Τζάνης με κεφαλιά νίκησε τον Στρατηλάτη για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως καλύτερα στο ματς, όμως ο Πανθρακικός άγγιξε το 2-0 στο 59', με τον Τζάνη να μην καταφέρνει να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο 68' η Κέρκυρα βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Ηλιάδης που βρέθηκε τετ α τετ με τον Βρονταρά, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 83' ο Πανθρακικός σφράγισε τη νίκη και την παραμονή του στην κατηγορία μετά από ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου που νίκησε με πλασέ τον Στρατηλάτη (2-0).

Η Κέρκυρα αποχαιρέτισε την Superleague με ένα γκολ, καθώς ήταν αυτή που έγραψε το φινάλε στην Κομοτηνή. Στο 88' ο Κυβελίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο (11' Λαδάκης), Χρήστου (66' Ντιόγκο), Τζάνης, Σκλιοπίδης, Μπαϊκαρά (82' Μίνγκας), Βαϊουρά, Παπαδόπουλος, Καστσελάν, Σερφά.

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Πετρούσης, Σταμόγιαννος, Ηλιάδης (66' Ανδρεόπουλος), Αγρίτης (46' Ντινιωτάκης), Αρμένης, Γκέσιος (39' Κυβελίδης), Στάμου, Λεόν, Αθανασίου.

Διαιτητής: Δελφάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα