Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ζακύνθου

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ζακύνθου

bet365

Στην τελική ευθεία μπήκε από τη Δευτέρα η προετοιμασία της Ζακύνθου για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Δόξα Κρανούλας.

Ο προπονητής των νησιωτών έχει επιστήσει την προσοχή τω παικτών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο δεν παύει να είναι μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει ζημιές.

Η ομάδα του Ιονίου στοχεύει στη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε συνδυασμό αποτελέσματων προκειμένου να καταλάβει τόσο την 5η όσο και την 6η θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Ζακύνθου αναμένεται να κατέβει στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου πλήρης, καθώς στο ματς με τον Οικονόμο που πήρε στα χαρτιά (έχει αποσυρθεία από το πρωάθλημα) εξέτισαν τις τιμωρίες τους οι Φιλάι και Μενίκου.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Τσολακούδης, Πετράκος και Παλιούρας που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εθνικό Σαγέϊκων προκειμένου να ξεκουραστούν.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα