«Δεν ταιριάζουν οι χρόνοι μας»

Gazzetta team
«Δεν ταιριάζουν οι χρόνοι μας»

bet365

Για την απόσυρση του ενδιαφεροντός του όχι όμως και το οριστικό της κλείσιμο μίλησε ο Χρήστος Γιαλιάς αναφερόμενος στα περί εμπλοκής του στα διοικητικά του Ιωνικού.

Ο πρώην ισχυρός άντρας του Μανδραϊκού αφού αναφέρθηκε στις προθεσμίες που έχουν δώσει η μια στην άλλ πλευρά ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής: ''Είχα ζητήσει από τους ανθρώπους του Ιωνικού να μου απαντήσουν μέχρι την περασμένη Παρασκευή. Αυτοί μου ζήτησαν να περιμένω μέχρι τις 17 Μαϊου. Οπως καταλαβαίνετε, αργεί πολύ αυτή η μέρα και από την άλλη, δεν μπορούσα να βάλω υπογραφή χωρίς να γνωρίζω σε κατάσταση βρίσκεται ο σύλλογος! Το... πράγμα χαλάει επειδή δεν ταιριάζουν οι χρόνοι μας''.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο έμπειρος παράγοντας τόνισε πως το θέμα δεν κλείνει κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι θέλει να ασχοληθεί με τον σύλλογο: ''Για μένα το κεφάλαιο παραμένει ανοιχτό! Ο Ιωνικός έχει πολύ δυνατή ομάδα και θα αγωνιστεί στην κατηγορία που θέλω να ασχοληθώ φέτος. Ομως, με ενδιαφέρει να γίνουν σε όρους νομιμότητας''.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Γιαλιάς μίλησε για την επαφή του με τους 'Rangers' αλλά και τη συνεργασία που είχε με το Νίκο Κανελλάκη:''Θεωρώ μεγάλη ομάδα τον Ιωνικό, για αυτό άλλωστε έκανα την πρόταση! Μου αρέσει η τρέλα που έχουν, νομίζω ότι ταιριάζουν τα... χνώτα μας. Πιστεύω ότι θα κέρδιζα τον σεβασμό τους.Είχα επαγγελματική συνεργασία με τον συγχωρεμένο τον Νίκο Κανελλάκη, με τον οποίο θεωρώ πως έχω το ίδιο στυλ''.

 

Τελευταία Νέα