Παράπονα Μπάρτσα για τη διαιτησία!

Παράπονα Μπάρτσα για τη διαιτησία!

Παράπονα Μπάρτσα για τη διαιτησία!

bet365

Οι Μπλαουγκράνα έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τις αποφάσεις του Βόλφγκανγκ Σταρκ στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. «Δεν γνωρίζει τους κανονισμούς».

Ο Γερμανός ρέφερι δεν σταμάτησε το παιχνίδι μετά τη σύγκρουση των Χαβιέρ Μασεράνο και Τζόρντι Αλμπα, αφήνοντάς το να συνεχιστεί ενώ βρίσκονταν αμφότεροι στο έδαφος. Οι Καταλανοί έχουν ακόμα δίκιο να φωνάζουν για το γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν καθαρά οφσάιντ όταν πέτυχε το γκολ της πρώτης ισοφάρισης.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN



«Ηταν προφανές ότι ο διαιτητής δεν έκανε χρήση των κανονισμών του παιχνιδιού» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των Μπλαουγκράνα, Τόνι Φρέισα. «Οταν δύο παίκτες από την ίδια ομάδα βρίσκονται στο έδαφος βρίσκονται στο έδαφος, ο διαιτητής πρέπει να σταματάει το παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν έγινε. Εχουμε πλήρη επίγνωση της πιθανότητας του λάθους από τους διαιτητές και δεν θεωρούμε ότι τύχαμε κακής μεταχείρισης. Ομως μας εκπλήσσει ότι σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου ο διαιτητής δεν γνωρίζει τους κανονισμούς» πρόσθεσε.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νόου» για τον επαναληπτικό της φάσης των «8» του Champions League το βράδυ της Τετάρτης (10/04).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα