«Πρώτα τα πλέι οφ, μετά το Κύπελλο»

«Πρώτα τα πλέι οφ, μετά το Κύπελλο»

Νίκος Τσιώκος
«Πρώτα τα πλέι οφ, μετά το Κύπελλο»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως στον Αστέρα πρώτα θα ασχοληθούν με την πρώτη θέση στα πλέι οφ και μετά με το Κύπελλο, για το οποίο είπε ότι έχει μείνει απωθημένο στους Αρκάδες.

Στο ερώτημα «στόχος η πρώτη θέση ή το Κύπελλο;» ο Σάκης Τσιώλης απάντησε ότι στον Αστέρα πρέπει να πάρουν τα πράγματα με τη σειρά και να κοιτάξουν πρώτα τα πλέι οφ και μετά το Κύπελλο. Αρχικά, ο τεχνικός των Αρκάδων αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο παιχνίδι. «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Παίξαμε με πολύ πάθος και διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος τη νίκη. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό και οι παίκτες διαφήμισαν το ποδοσφαιρο.

Πέρα από το γρήγορο γκολ, ένα εξαιρετικό τέρμα, από τον Πανιώνιο, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ναβάρο να πάμε με το 1-1 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε την υπεροχή, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα και η τελική προσπάθεια. Παίξαμε και με τρεις στην άμυνα και κινδυνέψαμε σε κάποιες αντεπιθέσεις να τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Θέλαμε να αποσπαστούμε με περισσότερους βαθμούς στη δεύτερη θέση. Θα συνεχίσουμε, ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αυτό που θέλουμε πολύ και που είναι η δεύτερη θέση».

Για τη βαθμολογια: «Απομένουν ακόμα δυο αγωνιστικές. Θα δείξουμε στο γήπεδο ποια ομάδα είναι η καλύτερη».

Για το αν στόχος είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ ή ο το Κύπελλο: «Είναι σημαντικό να διεκδικούμε δυο στόχους. Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Πρώτα η πρώτη θέση στα πλέι οφ και μετά το Κύπελλο, που είναι απωθημένο για τον Αστέρα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα