Δηλώνει ανυπόμονος ο Γκρέκο!

Δηλώνει ανυπόμονος ο Γκρέκο!

Δηλώνει ανυπόμονος ο Γκρέκο!

bet365

Την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του εξέφρασε ο Λεάντρο Γκρέκο, με σχετικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Την έκδηλη ανυπομονησία του να πατήσει χορτάρι και να αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λεάντρο Γκρέκο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης.

Εγγύηση καλύτερων αποδόσεων στη novibet

Ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, με σχετικό μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριαμσό στο facebook, τόνισε ότι δεν αντέχει να περιμένει άλλο:

«Η προπόνηση τελείωσε και τώρα είναι ώρα για θεραπεία. Νιώθω ήδη καλύτερα και δεν μπορώ να περιμένω για να αγωνιστώ ξανά! Να έχετε μια καλή ημέρα και σας ευχαριστώ για τα μηνύματά στήριξής σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκρέκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα