Γνωριμία παικτών - Τερεζόπουλου στην Κόρινθο

Gazzetta team
Γνωριμία παικτών - Τερεζόπουλου στην Κόρινθο

bet365

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της Κορίνθου είχε ο Νίκος Τερεζόπουλος.

Ο νέος κόουτς της ομάδας του Ισθμού και διαδόχος του Σωτήρη Αντωνίου μιλώντας στους παίκτες τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σχετικά με το ρόστερ που έχει η ομάδα, ζητώντας τους σκλήρα δουλειά και ενότητα στα αποδυτήρια προκειμένου η «Μπάρτσα» να μπορέσει να πάρει την άνοδο για τη Football League.O Tερεζόπουλος έχει δει κάποιους από τους αγώνες της ομάδας της Πελοποννήσου, γνωρίζει τους παίκτες για τους οποίους αναμένεται να μάθει περισσότερα από τον Γιάννη Νούλα.

Στο αγωνιστικό σκέλος το βάρος όλων στο στρατόπεδο του κορινθιακού συλλόγου πέφτει στην προσεχή εντός έδρας κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καλαμάτα με τη νίκη να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα. Αμφίβολος όσον αφορά τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Παππάς που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Αντίθετα οι Φίλης και Σπυρόπουλος παρά το γεγονός ότι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και ο δεύτερος αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρόν απέναντι στη «Μαύρη Θύελλα», όπως και οι Τσουβαλτσίδης,Σαμπάνης που συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα ξεπερνώντας παράλληλα τους τραυματισμούς τους.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα