Θέλει επιστροφή του «Ίμπρα» ο Νέντβεντ

Θέλει επιστροφή του «Ίμπρα» ο Νέντβεντ

Θάνος Σαρρής
Θέλει επιστροφή του «Ίμπρα» ο Νέντβεντ

bet365

Ο Πάβελ Νέντβεντ εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να τον δει ξανά με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Σουηδός επιθετικός έπαιξε στη Γιουβέντους για δύο χρόνια, πριν έρθει στην επιφάνεια του σκανδάλου Calciopolis και η «Κυρία» υποβιβαστεί. Ο Νέντβεντ, ο οποίος πλέον είναι μέλος της διοίκησης της Γιουβέ, θυμάται πολύ καλά τον Ζλάταν και θα ήθελε να τον δει ξανά στους Μπιανκονέρι.

«Δεν θα κρύψω το ότι μου αρέσει ο Ιμπραΐμοβιτς. Θεωρώ ότι είναι μέσα στους τρεις καλύτερους παίκτες του κόσμου, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί να αλλάξει μια ομάδα προς το καλύτερο. Ποιος δεν θα τον ήθελε; Σίγουρα μου αρέσει», είπε ο Τσέχος και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έχει καλή σχέση με τον ατζέντη του «Ίμπρα».
«Είμαι σε συχνή επαφή με τον Ραϊόλα. Πρέπει να πω ότι ο σύλλογος έπραξε πολύ σωστά που πήρε τον Πογκμπά. Ήξερα την αξία του από την πρώτη στιγμή που τον είδα να παίζει. Ένας 19χρονος με την προσωπικότητά του είναι μοναδικός», πρόσθεσε.
 

SERIE A Τελευταία Νέα