Με τέσσερις απουσίες ο Πανθρακικός

Γιώργος Βροντάκης
Με τέσσερις απουσίες ο Πανθρακικός

bet365

Ο Πανθρακικός φιλοξενείται στη Βέροια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θα ταξιδέψει χωρίς τους τραυματίες Λαδάκη, Στάθη, Σκλιοπίδη και Κουτσόπουλο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη προπονήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στη συνέχεια αναχώρησε για την Βέροια όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Ο Πανθρακικός για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος και όπως είναι φυσικό αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός.

Ο Αντώνης Λαδάκης που αποχώρησε τραυματίας, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και του τοποθετήθηκαν 8 ράμματα, από την συνάντηση με τον Πανιώνιο δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή όπως και οι τραυματίες Στάθης, Σκλιοπίδης, και Κουτσόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Νουκ, Καθάριος Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας και Μακρυδημήτρης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα