Μετέτρεψαν το σχολείο σε... γήπεδο!

Μετέτρεψαν το σχολείο σε... γήπεδο!

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Μετέτρεψαν το σχολείο σε... γήπεδο!

bet365

Την καθιερωμένη επίσκεψη σε σχολεία πραγματοποίησε και σήμερα αντιπροσωπία παικτών του Ατρομήτου. Γενική είσοδο 10 ευρώ ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι μαθητές από το 5o Γυμνάσιο Περιστερίου στους παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι όπως κάθε Πέμπτη πριν από εντός έδρας παιχνίδι πραγματοποίησαν επίσκεψη σε σχολείο του Δήμου.

Έτσι, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Γιάννης Σκόνδρας, Μανώλης Καλλέργης, Αράγκο Τζαμάλ γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς τους φίλους.

Για τον Σκόνδρα μάλιστα, ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα αφού σήμερα είναι και τα γενέθλιά του, με των αρχηγό του Ατρομήτου να δέχεται τις ευχές, τόσο των μαθητών, όσο και των συμπαικτών του.

Η ατμόσφαιρα μάλιστα κάποια στιγμή θύμισε αρκετά γήπεδο, αφού πέρα από τα συνθήματα οι μαθητές σήκωσαν και ένα πανό της ομάδας, με το οποίο φωτογραφήθηκαν και οι παίκτες του συλλόγου.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, αφού οι διοικούντες θέλουν να προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο, προκειμένου αυτός να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στον δύσκολο αυτό αγώνα. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει η Θύρα 3 (VIP), στην οποία η τιμή του εισιτηρίου θα παραμείνει στα 30 ευρώ.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα