Κακαλέτρης και Σακελλαρόπουλος ανέλαβαν την Καλαμάτα

Gazzetta team
Κακαλέτρης και Σακελλαρόπουλος ανέλαβαν την Καλαμάτα

bet365

Αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας επέφεραν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με τους Νίκο Κακαλέτρη και Τάκη Σακελλαρόπουλο να είναι οι αντικαταστάτες του Ζόραν Γέφτοβιτς στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας».

Η διοίκηση των «μελανόλευκων» προχώρησε στην απόφαση αυτή έπειτα από συνεδρίαση που είχε αργά το βράδυ της Τρίτης όπου και έλαβε την παραπάνω απόφαση. Οι δύο προπονητές έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς καλούνται να οδηγήσουν την ομάδα μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να την επαναφέρουν στο δρόμο της διεκδίκησης της ανόδου που αποτελεί και τον βασικό της στόχο την εφετινή χρονιά.

Οι δύο νέοι προπονητές της Καλαμάτας συμφώνησαν το μεσημέρι με τη διοίκηση του συλλόγου και στη συνέχεια πήγαν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης όπου και είχαν την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές.

Στα αγωνιστικά η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Στάθη Βανικιώτη έγινε στο γήπεδο του ΚΤΕΛ με τους Καντούτση, Μπελεβέντη, Πασά (όλοι τους τραυματίες) και Τριανταφυλλάκη (τιμωρημένος) να μην παίρνουν μέρος σε αυτό και να βρίσκονται εκτός πλάνων για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι της Πελοποννήσου απέναντι στον Πανηλειακό.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα