Μήνυμα Μίτσελ σε «Φέτφα» και Χολέμπας

Μήνυμα Μίτσελ σε «Φέτφα» και Χολέμπας

Gazzetta team
Μήνυμα Μίτσελ σε «Φέτφα» και Χολέμπας

bet365

Χωρίς τους Φετφατζίδη και Χολέμπας που έμειναν εκτός αποστολής θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη. Ο αποκλεισμός τους έχει σχέση με την κακή απόδοση στην Ισπανία!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την ακριτική ομάδα. Το βάρος δόθηκε στο κομμάτι της τακτικής, παίζοντας δίτερμα για την περισσότερη ώρα του προγράμματος. Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του ζητούσαν συγκεκριμένα πράγματα, προσαρμοσμένα επάνω στο παιχνίδι του αντιπάλου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν και στημένες φάσεις, δουλεύοντας τη σωστή αντίδραση στην άμυνα και τη γρήγορα «κόντρα».

Σε απόδοση 1.70 στην sportingbet το διπλό του Ολυμπιακού στη Ξάνθη

Αγωνιστικά προβλήματα, πλην εκείνου του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, δεν υπάρχουν και έτσι ο Μίτσελ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή και ενδεκάδα για το ματς με την Ξάνθη. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τους Φετφατζίδη και Χολέμπας, οι οποίοι δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους απέναντι στη Λεβάντε και ο Μίτσελ τους έστειλε έτσι μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη απαρτίζουν οι Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα