Στο μηδέν και με Νίνη...

Gazzetta team
Στο μηδέν και με Νίνη...

bet365

Πάρμα και Τζένοα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο «Ένιο Ταρντίνι», με τον Σωτήρη Νίνη να μπαίνει στο 7' στη θέση του τραυματία Μαριγκά, Για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς «τρίποντο» οι «παρμένσι», δύο δοκάρια οι «γκριφόνι»!

Η Τζένοα, που μετά τη νίκη επί της Λάτσιο βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ήθελε να διευρύνει το καλό της σερί με τον Μπαλαρντίνι στον πάγκο, ωστόσο στάθηκε άτυχη, αφού ο πολύ επικίνδυνος Μπερτολάτσι σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι! Από την άλλη, οι γηπεδούχοι τη... γλίτωσαν φτηνά, αφού δεν κατάφεραν να για ακόμα ένα ματς να κερδίσουν, παρουσιάζοντας αρκετές αδυναμίες.

Ο ΜακΝτοναλντ Μαριγκά, τον οποίο οι παρμένσι απέκτησαν τον Ιανουάριο από την Ίντερ, έπαιξε για πρώτη φορά βασικός μετά από 10 μήνες, ωστόσο στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. Μόλις επτά λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραβήγματος. Ο Σωτήρης Νίνης πήρε τη θέση του. Στο 9' ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε ένα σουτ το οποίο πέρασε άουτ, ενώ στο 12' ο Μπερτολάτσι έφτασε κοντά στο να δώσει το προβάδισμα τους φιλοξενούμενους, με τον Παβαρίνι να αποκρούει την κεφαλιά του σε κόρνερ. Οι Γενοβέζοι πίεσαν την άμυνα της Πάρμα, με τους μέσους των δύο ομάδων να δίνουν σκληρές μάχες.
Στο 34' ο Μπερτολάτσι είχε μια ακόμα κεφαλιά, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μπελφοντίλ στο 37', ο οποίος είδε τον Φρέι να αποκρούει με τα ακροδάκτυλα την κεφαλιά του. Στις καθυστερήσεις ο Μποριέλο έχασε την ευκαιρία για να δώσει στους Γενοβέζους το προβάδισμα σε ένα κρίσιμο σημείο, όταν μετά από κλέψιμο του Μπερτολάτσι έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Ο κινητικός Μπερτολάτσι ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος για την Τζένοα, η οποία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Δύο λεπτά μετά τη σέντρα το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι και ενώ ο Παβαρίνι ήταν εξουδετερωμένος! Ο Ριγκόνι είχε ένα ακόμα σουτ στο 53' ενώ στο 53' το δυνατό σουτ του Μπερτολάτσι σταμάτησε ξανά στο δοκάρι! Η Πάρμα φάνηκε στο 63', με τον Παρόλο να αστοχεί και τρία λεπτά αργότερα ο Φρέι δήλωσε ξανά παρών, διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Αμάουρι.
Η μεγάλη ευκαιρία της Πάρμα ήρθε στο 68', με την κεφαλιά του Μπελφοντίλ από εξαιρετική θέση να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Ο τερματοφύλακας της Τζένοα δεν ανησύχησε ιδιαίτερα από το σουτ του Κόντα στα τελευταία λεπτά, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.
 

SERIE A Τελευταία Νέα