Παίρνει δύναμη ο Μήτρογλου!

Παίρνει δύναμη ο Μήτρογλου!

Gazzetta team
Παίρνει δύναμη ο Μήτρογλου!

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι του δίνει δύναμη για την συνέχεια. Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε και στην φετινή πορεία των Πειραωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Stadio by Metro»:

Μόλις πριν από λίγες ημέρες επέκτεινες το συμβόλαιό σου με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016. Ήταν κάτι το οποίο περίμενες;


«Ναι, ήταν κάτι το οποίο περίμενα. Είμαι χαρούμενος που τα πράγματα πήγαν καλά και μπορώ να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και για τα επόμενα χρόνια. Ξέρω ότι στον Ολυμπιακό με πιστεύουν, πιστεύουν στις δυνατότητές μου, θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τα δώσω όλα για αυτή την ομάδα, να συνεχίσω να πετυχαίνω γκολ και να έχουμε επιτυχίες. Μου δίνει δύναμη η ανανέωσή μου για να πάω ψηλά με τον Ολυμπιακό»!

Εκτός από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία το απέδειξε έμπρακτα με την επέκταση του συμβολαίου σου, σε πιστεύει πολύ και ο κόσμος της ομάδας μας. Το εισπράττεις αυτό;

«Το νιώθω. Το καταλαβαίνω και είναι πολύ όμορφο. Και τις σεζόν που αγωνιζόμουν δανεικός εισέπραττα ότι ο κόσμος πιστεύει πολύ σε εμένα. Το άκουγα και ήταν κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο. Η πίστη αυτή του κόσμου σε μένα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη περισσότερο και πιο σκληρά για αυτή την ομάδα, ώστε να δίνω ό,τι έχω και να φτάνουμε στους στόχους μας».

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει γύρω από την παρουσία σου στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού μαζί με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, με τον οποίο όσες φορές έχετε παίξει μαζί έχετε κάνει σπουδαία πράγματα. Εσύ πώς αισθάνεσαι;

«Πολύ καλά! Ο Ραφίκ έχει πει ότι του αρέζει να παίζουμε μαζί και συμφωνώ μαζί του. Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω με τον Ραφίκ στην επίθεση και νομίζω ότι όντως έχουμε δείξει πολύ καλά πράγματα όσες φορές έχουμε αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι σε θέση να κρίνω εγώ το αν θα παίζουμε μαζί, πότε θα συμβαίνει αυτό και για πόσο διάστημα. Αρμόδιος για να το κρίνει είναι μόνο ο προπονητής. Δεν είναι κλισέ αυτά που λέω. Μόνο ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους τι είναι το πιο σωστό για την ομάδα. Δίνει οδηγίες και έτσι πορευόμαστε».

Πώς είναι αυτό το διάστημα με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο.

«Κοίταξε, είμαστε μία οικογένεια στον Ολυμπιακό και αυτό είναι που μετράει. Είμαστε όλοι κοντά μεταξύ μας. Αντώνης Νικοπολίδης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ομάδα. Μας ξέρει όλους. Το σημαντικό είναι να παραμένουμε ενωμένοι, όπως είμαστε πάντα, έτσι και τώρα, με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο. Και αυτό συμβαίνει! Εξίσου σημαντικό είναι το να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Για τον κόσμο και για την ομάδα».

Η καλή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League πιστεύει ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την πορεία της ομάδας στο Europa League;

«Ναι, σίγουρα, έχουμε πάρει εμπειρίες από το φετινό Champions League, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο Europa League. Μας σέβονται οι αντίπαλοί μας. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν μας φοβούνται, αλλά σίγουρα μας σέβονται. Και πάλι θα είναι δύσκολα με τη Λεβάντε, αλλά θα βάλουμε όλη μας την προσπάθεια. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Είμαστε καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα μας».

Ονειρεύεσαι το «κάτι παραπάνω» στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό;

«Βέβαια, όλοι το σκεφτόμαστε. Αλλά δεν πάμε μακριά τη σκέψη μας. Θα πω κάτι που θα ακουστεί κοινότοπο: Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν αφήνουμε τη σκέψη μας να φεύγει από αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον Ατρόμητο. Μετά θα δούμε τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια έρχεται η Λεβάντε».

Τώρα υπάρχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τα χρώματα του οποίου είχες αγωνιστεί πέρσι ως δανεικός. Ποια είναι η εικόνα που έχεις για τον αντίπαλο της ομάδας μας;

«Είναι μια καλή ομάδα. Ανέβαλε τώρα και ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος είναι ένας καλός προπονητής. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας, για να το κερδίσουμε το ματς. Θα είναι δύσκολο, γιατί ο Ατρόμητος έχει και καλούς παίκτες».

Αναφέροντας το ματς με τον Αστέρα, θέλω να σε ρωτήσω και για τον παράγοντα «κούραση». Υπάρχουν τρία ταξίδια «κολλητά». Σας επηρεάζει αυτό;

«Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να έχεις συνεχόμενα ταξίδια. Αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με 25 εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμοι να βοηθήσουν. Έχουμε λύσεις και, αν προκύπτει κούραση για έναν παίκτη, μπαίνει ένας άλλος στη θέση του και δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα