Ουζουνίδης: «Είχαμε υπομονή και ηρεμία»

Νίκος Τσιώκος
Ουζουνίδης: «Είχαμε υπομονή και ηρεμία»

bet365

Στην υπομονή και στην ηρεμία που είχε η Ξάνθη στο παιχνίδι της, ώστε να κερδίσει τον ΟΦΗ 3-0, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Η Ξάνθη κέρδισε εύκολα τον ΟΦΗ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει πως οι παίκτες του είχαν την απαιτούμενη υπομονή και την ηρεμία για να φτάσουν στη νίκη με 3-0, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου. «Η σοβαρότητα που είχαμε στο πρώτο μέρος έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο για μας. Είχαμε την απαιτούμενη υπομονή και την ηρεμία.

Γνωρίζαμε τον τρόπο που ο ΟΦΗ θα αντιμετώπιζε το παιχνίδι με την κλειστή άμυνα κι αφού δεν κινδυνεύσαμε πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έγιναν τα πράγματα πιο εύκολα στην συνέχεια. Σίγουρα ο αντίπαλος είχε σημαντικές απουσίες, όμως εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε.

Στο τέλος προχωρήσαμε και σε κάποιες αλλαγές που χρειάζονται γιατί από εδώ και πέρα χρειάζεται και σωστή διαχείριση γιατί υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προς το τέλος κάπου χαλαρώσαμε αλλά αυτό είναι και φυσιολογικό ιδιαίτερα όταν το σκορ είναι 3-0.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που σε μεγάλο βαθμό έκαναν αυτά που έπρεπε και κυρίως είχαν υπομονή και ηρεμία μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Οι δύο μεγάλες νίκες επί του Πανιωνίου κι επί του ΟΦΗ θα δώσουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια και να φύγουμε γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις», είπε ο τεχνικός της Σκόντα.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα