Θεραπεία και υπέρηχος για Παπάζογλου

Θεραπεία και υπέρηχος για Παπάζογλου

Νίκος Τσιώκος
Θεραπεία και υπέρηχος για Παπάζογλου

bet365

Ο Θανάσης Παπάζογλου έκανε θεραπεία στην πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ και αργότερα το απόγευμα θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Με ενοχλήσεις στη γάμπα αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο φορ των Κρητικών έκανε θεραπεία στη σημερινή πρωινή και αργότερα το απόγευμα θα υποβληθεί σε υπέρηχο. Τα αποτελέσματα αυτού θα δείξουν αν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς της Δευτέρας με τη Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, εξακολουθεί να αγνοείται ο Μίρνες Σίσιτς, με τους υπόλοιπους να συμμετέχουν κανονικά στις ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τακτικής. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου για την αναμέτρηση με τη Σκόντα θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση το απόγευμα (18:30).

Βοηθός προπονητή ο Κουνενάκης

Τέλος, ο Νίκος Κουνενάκης ανέλαβε σήμερα καθήκοντα βοηθού προπονητή και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ομιλιτών πως νιώθει περηφάνια και τιμή. «Πλέον υπηρετώ τον ΟΦΗ από ένα άλλο πόστο και είναι δεδομένο ότι νιώθω τιμή και περηφάνια που επέστρεψα.

Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι εδώ βλέπω πως γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από την διοίκηση και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι κι εγώ μέρος αυτής της προσπάθειας. Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή μας Γιάννη Πετράκη που με εμπιστεύτηκαν και θεωρώ ότι μέσα από την οργανωμένη δουλειά που φαίνεται ότι γίνεται, ο ΟΦΗ θα βάζει κάθε μέρα και λίγο πιο ψηλά των πήχη».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα