Ουζουνίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Απόστολος Παγώνης
Ουζουνίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία μεταξύ του Άρη και της Ξάνθης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με βάση τις ευκαιρίες που έγιναν.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο Άρης μπήκε πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες. Κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και τις δεύτερες μπαλιές. Βέβαια, κι εμείς είχαμε δυο καλές ευκαιρίες με τον Ονουάτσι για να πετύχουμε γκολ και να προηγηθούμε. Τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα με βάση τις ευκαιρίες», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Σκόντα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό. Δεν ήταν τεχνικό το παιχνίδι. Ο Άρης έδειξε περισσότερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα από εμάς. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο θα θέλαμε και δεν εκμεταλλευτήκαμε τους γρήγορους παίκτες που έχουμε.

Ξέραμε ότι ο αντίπαλος μας θα ρίσκαρε περισσότερο όσο θα περνούσε η ώρα και θα είχαμε τις προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όπως και έγινε, αλλά δυστυχώς δε σκοράραμε. Σίγουρα στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί με τις χαμένες ευκαιρίες του Άρη. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι τόσο για την απόδοση, αλλά κυρίως για τη διάθεση που έδειξαν. Μπορεί να θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός. Τελείωσε ένας δύσκολος πρώτος γύρος και έχουμε την ικανότητα να γίνουμε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο για περισσότερους βαθμούς».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα