Ανατροπή για... σεντόνι η Ρεν

Ανατροπή για... σεντόνι η Ρεν

bet365

Με την πρώτη της ανατροπή στη σεζόν η Ρεν επιβλήθηκε 3-2 της Τρουά και βρίσκεται στο -1 από την 3η Σεντ Ετιέν. Κακή εμφάνιση και ήττα η Τουλούζ, 1-0 από Λοριάν.

Πριν λίγες ημέρες η Ρεν είχε επιβληθεί της Τρουά 2-1 στη Βρετάνη για το Λιγκ Καπ με γκολ του Αλεσαντρινί στο 88'. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και αυτή τη φορά, όμως με ακόμη πιο... χιτσκοκικό φινάλε, καθώς οι «ρενέ» βρίσκονταν πίσω στο σκορ 2-1 μέχρι 82', όμως κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη 3-2 στο 89'! Η Τρουά είχε μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια και μπήκε δυνατά, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 24' με τον Νιβέ μετά από ασίστ του Νταρμπιόν.

Ο Αλεσαντρινί παραμένει ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Ρεμ, όμως είδε τον Τιράμ να του λέει «όχι» λίγο πριν οι γηπεδούχοι πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Αυτή τη φορά ήταν ο Μπαεμπέκ που έβγαλε τη σέντρα και ο Νταρμπιόν νίκησε τον Κοστίλ για το 2-0 στο 41'. Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Αντονετί έφεραν τα πάνω κάτω. Ο Αλεσαντρινί εκτέλεσε το φάουλ στο 48', η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα του Τιράμ, βάζοντας ξανά τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Πιτρόιπα αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμό, δίνοντας την ασίστ στον Φερέ, ο οποίος στο 82' έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο 89' σκόραρε ο ίδιος για το τελικό 2-3! Σαν να μην έφτανε αυτό η Τρουά τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο 17χρονος Ζαν, που είχε σκοράρει στο Λιγκ Καπ, αντίκρισε στο 90' δεύτερη κίτρινη μέσα σε 7'... Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Ρεν να κάνει την πρώτη της ανατροπή στη σεζόν, να ανεβαίνει στην 7η θέση και την Τρουά να μένει προτελευταία με 8.

Ανεβαίνει η Λοριάν
Η Τουλούζ ταξίδεψε στη Βρετάνη για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Λοριάν με στόχο τη νίκη, που θα της επέτρεπε να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Φυσικά, το είπαμε. Στο «Μουστουάρ» ποτέ δεν είναι εύκολα και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, με τους «βακαλάους» να φτάνουν στη νίκη μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είδαν τον Αχαμαντά να είναι για ακόμη μία φορά σταθερός και τον Αλιαντιέρ να έχει τη σημαντικότερη ευκαιρία. Στη συνέχεια ακολούθησε η απόκρουση του Αχαμαντά στην προσπάθεια του Κορνιέ, ενώ ο Καπού λίγο αργότερα έχασε απίστευτη ευκαιρία, την πρώτη των «βιολέ» στο παιχνίδι.

Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και στο 45' ήρθε το γκολ που δικαιούνταν οι γηπεδούχοι, με τον Κορνιέ να κάνει το σουτ, τον Αχαμαντά τη λάθος αντίδραση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0. Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Κριστιάν Γκουρκίφ να έχουν τον έλεγχο και να ψάχνουν και δεύτερο γκολ. Αλιαντιέρ, Μπαρτελμέ και Κερσία έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ισορροπήσουν στη μεσαία γραμμή και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος. Έτσι, η Τουλούζ έμεινε στην 8η θέση με 22 βαθμούς, ενώ η Λοριάν την πλησίασε στο +1, μένοντας πάντως 11η.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Παρασκευή (30/11)

Αζαξιό-Σεντ Ετιέν 0-0

Σάββατο (01/12)

Λιόν-Μονπελιέ 1-0

(26' Γκομίς)

Εβιάν-Νανσί 1-1
(44' Τζα Τζε Τζε - 50' Μολό)

Μπορντό-Σοσό 2-2
(40' Ρουσιγιόν αυτ., 47' Γκουφράν - 33' Πουζόλ, 87' Ντίας)

Νις-Παρί 2-1
(76' Μποτεάκ, 86' Εϊσερίκ - 83' Ιμπραϊμοβιτς)

Βαλενσιέν-Ρεμ 1-0
(6' Καντίρ)

Λιλ-Μπαστιά 0-0

Κυριακή (02/12)

Μπρεστ-Μαρσέιγ 1-2

(42' Μπένσοπ - 34' Ντιαβαρά, 56' Α. Αγιού)

Τρουά-Ρεν 2-3
(24' Νιβέ, 41' Νταρμπιόν - 48' Αλεσαντρινί, 82' Φερέ, 89' Πιτρόιπα)

Λοριάν-Τουλούζ 1-0
(45' Κορνιέ)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα