Αποστολή μετά την προπόνηση στη Λιβαδειά

Αποστολή μετά την προπόνηση στη Λιβαδειά

bet365

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ανακοίνωσε μετά την πρωινή προπόνηση ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

Με μία πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιώργος Παράσχος αφιέρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή, στην οποία επιστρέφει μετά από καιρό και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Ναπολεόνι. Η ομάδα από την Βοιωτία θα μεταβεί οδικώς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ηράκλειο.

Την αποστολή αποτελούν οι:
Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέιρο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα