Οι ρωμαϊκές αναμνήσεις του Καφού

Οι ρωμαϊκές αναμνήσεις του Καφού

bet365

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας επέστρεψε στην «Αιώνια Πόλη» για λίγες μέρες και μίλησε για τον Φραντσέσκο Τότι, τον Ζντένεκ Ζέμαν και την επιλογή του, από τον κόσμο, στην καλύτερη 11άδα της Ρόμα.

«Ο Τότι είναι πάντα δυνατός και ως Ρωμαίος παλεύει για την ομάδα. Σε κάνει να αισθάνεσαι σπουδαίος, είναι ένας φανταστικός συμπαίκτης. Εχει κάνει πολλά για την Ρόμα και για την εθνική Ιταλίας και πάντα θα αισθάνομαι δεμένος μαζί του», είπε χαρακτηριστικά ο 42χρονος -πλέον- Καφού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζέμαν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στους Τζιαλορόσι για δύο σεζόν τη δεκαετία του '90.

«Εχω κάποιες όμορφες αναμνήσεις από τον Ζέμαν. Δεν κατακτήσαμε το Scudetto αλλά παίξαμε καλά και είχαμε κάποια σπουδαία αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να βρει τον τρόπο για να μάθει στην ομάδα να παίζει όπως θέλει αυτός».

Ο Καφού, πάντως, σίγουρα έπαιζε όπως ήθελαν οι οπαδοί της Ρόμα και γι' αυτό τον επέλεξαν και στο Hall of Fame της ομάδας τους, με τον Βραζιλιάνο να λέει πως «είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι με επέλεξαν. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση και νιώθω ευγνωμοσύνη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα