Αμφίβολος ο Σερέτης στα Γιαννιτσά
Ο Γιάννης Σερέτης παραμένει ένα πρόβλημα για το τεχνικό τιμ της Αναγέννησης Γιαννιτσών, καθώς ταλανίζεται ακόμα από τον τραυματισμό του.
Ο Σερέτης έχει ενοχλήσεις στην γάμπα και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Επανωμή για την Football League. Ο πεπειραμένος αμυντικός μέσος θα επιδιώξει πάντως να είναι έτοιμος για το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του.
Σίγουροι απόντες θα οι Χαρμάνας, Γιόγιος και Αρβανιτόπουλος. Από την άλλη ο Βραζιλιάνος Ντε Πάολα έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του ενώ γυρίζουν οι Μπουτζίκος και Ντατίδης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
