«Κανείς δεν θα πειράξει τη Λεωφόρο»

«Κανείς δεν θα πειράξει τη Λεωφόρο»

Gazzetta team
«Κανείς δεν θα πειράξει τη Λεωφόρο»

bet365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν πρόκειται να βάλει χέρι στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, αν δεν παραδοθούν οι εγκαταστάσεις στο Βοτανικό.

Οι εξελίξεις στο θέμα Βωβού, η εταιρεία του οποίου είδε την αίτησή της για υπαγωγή στο άρθρο 99 να πέφτει στο κενό, αλλάζουν τα δεδομένα για το γήπεδο στο Βοτανικό. Ο Μακρόπουλος, με δηλώσεις του στη SportDay τόνισε ότι πλέον η... μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Δήμου και εξέφρασε την αισιοδοξία του.

«Ύστερα από τις εξελίξεις στο θέμα Βωβού το μαχαίρι το έχει ο Δήμος Αθηναίων. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και το διάταγμα αυτό δεν θα περάσει. Τη Λεωφόρο δεν θα την πειράξει κανείς αν προηγουμένως δεν μας παραδοθούν για χρήση οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το γήπεδο του ποδοσφαίρου στον Βοτανικό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ανάστατος γι' αυτό το θέμα και κάθε μέρα δέχομαι ερωτήσεις. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Αλαφούζο και πορευόμαστε με κοινό στόχο τη μεταφορά μας στον Βοτανικό», τόνισε ο Μακρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα