Εκδήλωση για το γήπεδο ετοιμάζουν στην Πάτρα
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
«Είναι απαράδεκτο για την πόλη της Πάτρας και το Eλληνικό ποδόσφαιρο η Παναχαϊκή να μην έχει γήπεδο να αγωνιστεί και να προπονηθεί όταν στην πόλη της Πάτρας υπάρχει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο το οποίο ανήκει στον Δήμο Πατρέων και το στάδιο της Αγυιάς το οποίο ανακατασκεύασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Για το θέμα αυτό αλλά και για όλες τις δραστηριότητες και τα προβλήματα της ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα διοργανωθεί τις επόμενες μέρες ειδική εκδήλωση στην οποία θα κληθούν ονομαστικά να παραστούν: Ο Μητροπολίτης Πατρέων, ο Περιφερειάρχης και όλα τα μέλη του ΔΣ του Περιφερειακού συμβουλίου, ο Πρόεδρος Eφετών Πατρών, ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών, ο Δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ του Δημοτικού Συμβουλίου κλπ. Θα ζητηθεί για την εκδήλωση από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη 17/10/2012».
Σε απόδοση 1.65 στην bwin η νίκη της Παναχαϊκής επί του Βύζαντα Μεγάρων
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
