Προς Τετάρτη το ραντεβού με «Κατσούρ»

Προς Τετάρτη το ραντεβού με «Κατσούρ»

Gazzetta team
Προς Τετάρτη το ραντεβού με «Κατσούρ»

bet365

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα έχει πιθανότατα ραντεβού την Τετάρτη με τον Κώστα Κατσουράνη, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του διεθνή άσου.

Ο εκπρόσωπος του Κατσούρ, όπως όλα δείχνουν, θα συναντηθεί αύριο με τους πράσινους για να συζητήσουν το τέλος του παίκτη. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και σήμερα αναμένεται να φιξάρουν το ραντεβού.

Η συνάντηση ήταν να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η πλευρά του Κατσουράνη δεν ήταν ακόμα έτοιμη. Πλέον, όμως, όλα είναι ΟΚ και το πιθανότερο είναι οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό να ξεκινήσουν από αύριο.

Στο ραντεβού οι δυο πλευρές θα θέσουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος και θα προσπαθήσουν να βρουν την χρυσή τομή για να υπάρξει η λύση του συμβολαίου του διεθνή άσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα