Καμία ανησυχία για Δημούτσο και Επστάιν

Καμία ανησυχία για Δημούτσο και Επστάιν

Φώτης Καρακούσης
Καμία ανησυχία για Δημούτσο και Επστάιν

bet365

Μπορεί να αποχώρησαν από την προπόνηση με ενοχλήσεις, ωστόσο στον Ατρόμητο δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των Δημούτσου και Επστάιν. Λογικά προλαβαίνει την Βέροια και ο Σουμπίνιο.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος συνεχίζει την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο ματς με την Βέροια στην Ημαθία. Στην σημερινή προπόνηση υπήρξαν δύο προβλήματα, καθώς αποχώρησαν με ενοχλήσεις οι Ελίνι Δημούτσος και Ντένις Επστάιν, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για κανέναν, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μπουν τις επόμενες ημέρες στο πρόγραμμα και θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για την Βέροια.

Στον αντίποδα ρυθμούς στην σημερινή προπόνηση που έγινε χωρίς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος ήταν στο Σαράγεβο προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί, ο Σουμπίνιο ανέβασε και πάλι ρυθμούς και λογικά θα προλάβει και αυτός το ματς με την... βασίλισσα.

Τέλος αύριο Τετάρτη στη Βέροια θα γίνει η σύσκεψη γα τη λήψη των μέτρων ασφάλειας. Τον Ατρόμητο θα εκπροσωπήσει ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα