Γκολ με... ανοιχτό το στόμα (vids)!

Γιώργος Βροντάκης
Γκολ με... ανοιχτό το στόμα (vids)!

bet365

Ο Μίκολι πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ από το κέντρο του γηπέδου και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα! Μετρ ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, στη λίστα και ο Πουρσανίδης!

Ο αρχηγός της Παλέρμο, Φαμπρίτσιο Μίκολι σκόραρε με βολέ στην κίνηση απέναντι στη Κιέβο και αυτό στάθηκε αφορμή για να ψάξουμε και να βρούμε τα καλύτερα παρόμοια γκολ που έχουν μπει σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.

Γκολ σχεδόν από το κέντρο έχουν μπει πολλά, όμως, στην κίνηση δεν είναι και πάρα πολλά και δη με τους παίκτες, όπως, ο Μίκολι που δεν το έκαναν καταλάθος, αλλά ήθελαν να σκοράρουν με αυτό τον τρόπο. Δείτε το γκολ του Φαμπρίτσιο Μίκολι...

Το έχει πράξει δις ο Στάνκοβιτς

Τα περισσότερα παρόμοια γκολ με του Μίκολι έχουν μπει στην Ιταλία και μετρ του είδους είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς της Ιντερ. Ο Σέρβος μέσος έχει σκοράρει με τον ίδιο τρόπο τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλκε στο Μιλάνο, όταν εξέθεσε τον Μάνουελ Νόιερ, αλλά και απέναντι στην Τζένοα για το πρωτάθλημα.


Τους έβαλε... Μάσκα(ρα)

Παραμένουμε στη γείτονα χώρα καθώς ο Τζουζέπε Μάσκαρα είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ με τη φανέλα της Κατάνια απέναντι στη Παλέρμο. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων έδωσε πάρα πολύ ύψος στην μπάλα, όμως, αυτή κατέληξε στα δίχτυα και το πανηγύρισε σαν τρελός.

Γκολ από το κέντρο του Πουρσανίδη

Τέρμα με βολέ στην κίνηση έχει μπει και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πολλά χρόνια πριν. Ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1998 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με τον Ηλία Πουρσανίδη να γράφεται στην ιστορία με το γκολ που σημείωσε.

Ενα πανέμορφο γκολ πίσω από τη σέντρα του γηπέδου με εναέριο βολέ πέτυχε ο... άγνωστος Στέφανι Ισιζάκι στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Ο νεαρός άσος σκόραρε με τη φανέλα της Ελσφμποργκ κόντρα στην Έρεμπρο.

Τώρα για το ποιο γκολ απ' όλα είναι το καλύτερο, αυτό είναι στην κρίση του καθενός...

 

Τελευταία Νέα