Βιτόλο: «Μη μας ξεγράφετε από τώρα»

Βιτόλο: «Μη μας ξεγράφετε από τώρα»

Gazzetta team
Βιτόλο: «Μη μας ξεγράφετε από τώρα»

bet365

Ο Βιτόλο τονίζει ότι κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον Παναθηναϊκό από την τρίτη αγωνιστική και ζητάει από την ομάδα του να πεισμώσει και να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Απογοητευμένος ο Βίκτορ Βιτόλο από την ήττα του Παναθηναϊκόύ στην Κομοτηνή, δεν κρύβει πως υπάρχει ευθύνη των παικτών για την πορεία της ομάδας του, ωστόσο ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα πως είναι ακόμη νωρίς για να θεωρηθεί εκτός κούρσας τίτλου το Τριφύλλι.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι για αυτή την ήττα. Δεν πιστεύω ότι την αξίζαμε, αλλά η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ. Θα έπρεπε να έχουμε εκμεταλλευτεί μία από αυτές, αλλά δεν το καταφέραμε και σε μια φάση προς το τέλος το πληρώσαμε και δεχτήκαμε αυτό το γκολ.

Είναι πραγματικά κρίμα και απογοητευτικό. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε πολλά για αυτό που έγινε. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Να δούμε τι κάνουμε λάθος και να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Η διαφορά από την κορυφή έχει φτάσει ήδη τους 7 βαθμούς, όμως ο Ισπανός άσος πιστεύει ότι αν η ομάδα του αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, τότε θα μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση:

«Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως από πολύ νωρίς έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη διαφορά, μέσα σε μόλις τρεις αγωνιστικές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσουμε, αντίθετα θα πρέπει να πεισμώσουμε. Ακριβώς επειδή είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, έχουμε τα περιθώρια να ανατρέψουμε τα δεδομένα.

Αρκεί να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει την τρίτη αγωνιστική. Εμείς το πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα