Θέλει Λεωφόρο για το ντέρμπι
Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκού επιθυμούν όσο τίποτε άλλο την επιστροφή της ομάδας στην Λεωφόρο, για τα ματς των εγχώριων διοργανώσεων, και ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει – ίσως ακόμη και σήμερα – απάντηση από τους εργολάβους σχετικά με το διάστημα που απαιτείται έως ότου το γήπεδο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες της Super League και του Κυπέλλου.
Στον Παναθηναϊκό προσδοκούν ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα μπορέσουν να μετακομίσουν στην φυσική έδρα του συλλόγου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ευελπιστούν εκεί να διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που όπως ανακοινώθηκε είναι προγραμματισμένο για τις 9 Δεκεμβρίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
