«Παράνομη η επιστροφή του Ηρακλή»

«Παράνομη η επιστροφή του Ηρακλή»

Απόστολος Παγώνης
«Παράνομη η επιστροφή του Ηρακλή»

bet365

Εξώδικό έστειλαν 9 πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλή κάνοντας λόγο για παράνομη επιστροφή και θα καταθέσουν ασφαλιστικά φτάνοντας την υπόθεση μέχρι την FIFA αν δεν δικαιωθούν.

Εξώδικο προς την ΕΠΟ, την Football League, την Super League, την ΕΕΑ τον Yφυπουργό Αθλητισμού, την FIFA, την NOVA, τον ΟΠΑΠ και τον ΠΣΑΠ έστειλαν μέσω του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου εννέα πρώην παίκτες του Ηρακλή. Πρόκειται για τους εξής παίκτες: Παπαστεριανός, Γιάκομπ, Μάρα, Σουάρες, Αραμπατζής, Κυριαζής, Γκαρσία, Τσίτας και Μπαντής!

Στο εξώδικο που είναι πέντε σελίδες και δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα SoccerPlus οι ποδοσφαιριστές, αφού αναφέρουν ότι υπάρχουν αποφάσεις επιτροπών της ΕΠΟ και πολιτικών δικαστηρίων για χρήματα που ουδέποτε τους κατέβαλε η ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρονται στην συγχώνευση του Ηρακλή με την ΑΕ Ποντιών Κατερίνης και την μετονομασία σε ΑΕΠ Ηρακλής, την οποία θεωρούν παράνομη.

Όπως παράνομη θεωρούν και την απόφαση τοποθέτηση της ΠΑΕ Ηρακλης στη Football League χωρίς να διευκρινίζεται η νομική της υπόσταση, το ΑΦΜ και αλλά.

Επίσης ισχυρίζονται ότι από κανέναν φορέα δεν τέθηκε ως προϋπόθεση η εξόφληση όλων των τελεσίδικων αποφάσεων υπέρ των ποδοσφαιριστών και ζητούν την απόφαση οργάνων της ΕΠΟ που ενέκρινε την συγχώνευση με ποιο ΑΦΜ και με ποια νομική μορφή μετείχε η ομάδα στην Football League 2.

Σε αντίθετη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ότι θα κάνουν ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές, προσφυγή στην ΕΕΑ και καταγγελίες στην FIFA προς αποκατάσταση των δικαιωμάτων τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα