Σάντος: «Το Β' μέρος μας έδωσε τη νίκη»

Σάντος: «Το Β' μέρος μας έδωσε τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
Σάντος: «Το Β' μέρος μας έδωσε τη νίκη»

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου διευκρίνισε ότι το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Λετονία ήταν εκείνο που έδωσε τη νίκη στην Εθνική μας ομάδα.

Αρχικά ο κ. Σάντος τόνισε «για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το περιμέναμε έτσι. Ξέραμε πολύ καλά την στρατηγική των Λετονών. Είναι μία ομάδα που πιέζει στην άμυνα και κάνει αντεπιθέσεις. Γνωρίζαμε πως έπρεπε να ελέγξουμε το κέντρο και να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες για να πιέσουμε την Λετονία. Στο πρώτο μέρος δεν τα καταφέραμε τόσο.

Τρέχαμε πολύ στο πρώτο μέρος αλλά όχι σωστά. Η Λετονία βρήκε χώρους και τελικά έβαλε ένα γκολ. Είπαμε στους παίκτες να βάλουν το κεφάλι κάτω. Να συνεχίσουμε να τρέχουμε. Να τρέχουμε όμως σωστά.

Εάν καταφέρναμε να κάνουμε αυτό θα μπορούσαμε να βάλουμε δύο γκολ. Αυτό έγινε στο Β' μέρος που πήγαμε καλύτερα. Δεν είναι πάντα εύκολο να γίνεται αλλά εμείς το κάναμε. Το αποτέλεσμα ήταν καλό με τους Λετονούς να μην έχουν γενικά πολλές φάσεις».

Ερωτηθείς για το εάν είδε ότι ήθελε από την Εθνική μας ο Πορτογάλος απάντησε: « Αυτό που ήθελα να δω εγώ από την αρχή ήταν η ομάδα του Β' μέρους. Δηλαδή ο τρόπος παιχνιδιού μας σε εκείνο το ημίχρονο. Η ομάδα ήταν αδύνατο να παίξει με 4-2-4. Έπρεπε να παίξουμε με 4-4-2.

 

Με 4-2-4 δεν κερδίζεις. Το έχουμε πει στους παίκτες πως έτσι μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση για την ομάδα. Επίσης έχω πει πως δεν είναι δυνατόν να θέλουμε από την αρχή να βάζουμε μόνο γκολ και να μην κοιτάζουμε τα μετόπισθεν.

Χωρίς οργάνωση δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτή ήταν η διαφορά πρώτου μέρους με την επανάληψη. Η Λετονία δεν μπορούσε να πάρει μπάλες. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Εμείς το κάνουμε πολύπλοκο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα