«Ο Ζαπάτα διώχνει Μεξές»

«Ο Ζαπάτα διώχνει Μεξές»

bet365

Σενάρια στην Ιταλία θέλουν τον Γάλλο αμυντικό να έχει κόντρα με άνθρωπο της Μίλαν και να βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο μετά και την άφιξη του Κολομβιανού στόπερ στο «Σαν Σίρο».

Αλεσάντρο Νέστα και Τιάγκο Σίλβα έφυγαν και εκτός από τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι, στους Ροσονέρι ανήκει πλέον ο 26χρονος, Κριστιάν Ζαπάτα, ο οποίος αν παίξει όπως στα χρόνια του στην Ουντινέζε θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Μεξές. Από την άλλη όμως, αν πιστέψουμε τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία, οι δυο τους ίσως δεν παίξουν ούτε έναν αγώνα ως συμπαίκτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο ξανθομάλλης αμυντικός τα έχει σπάσει με κάποιον μέσα στην ομάδα, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ποιος είναι αυτός, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι και ο προπονητής των Μιλανέζων, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Εκτός από τη φήμη με την κόντρα του Μεξές που μπορεί να τεθεί προς πώληση, ο Γάλλος θα μπορούσε να φύγει επειδή το συμβόλαιό του (4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο) είναι από τα μεγαλύτερα στην Μίλαν, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά της.

Μέσα σε μία απίθανη κατάσταση, όλα αυτά ίσως λειτουργήσουν υπέρ της Αρσεναλ, που είναι η ομάδα που έχει παίξει περισσότερο για τον Μεξές, ενώ υπάρχει και κάτι άλλο που ενισχύει το σενάριο με την έξοδό του από το «Σαν Σίρο». Η Μίλαν αναζητά επιθετικό και στην λίστα της βρίσκεται ο Νίκλας Μπέντνερ των Κανονιέρηδων, κάτι που σημαίνει ότι αν όντως υπάρχει τέτοιο κλίμα στα αποδυτήρια των Ροσονέρι, ο Γάλλος ίσως γίνει ανταλλαγή με τον 22χρονο Δανό φορ.

 

Τελευταία Νέα