Δίνει 15 εκ. για Σονγκ η Μπάρτσα

Gazzetta team
Δίνει 15 εκ. για Σονγκ η Μπάρτσα

bet365

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τον Άλεξ Σονγκ φέρεται να έχει δείξει η Μπαρτσελόνα, που σύμφωνα με τους Ισπανούς κατέθεσε πρόταση ύψους 15 εκ. ευρώ στην Άρσεναλ για την απόκτησή του.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τους Καταλανούς να τα έχουν βρει σε όλα με τον Καμερουνέζο μέσο, από την Άρσεναλ ωστόσο ξεκαθάριζαν ότι δεν έχουν καν επίσημη πρόταση στα χέρια τους.

Αυτή πάντως φαίνεται ότι τελικά έφτασε όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος και μάλιστα φτάνει στα 15 εκ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό ωστόσο δεν δείχνει να... συγκινεί τους Λονδρέζους που αξιώνουν 3-5 εκ. ευρώ περισσότερα για να παραχωρήσουν τον παίκτη τους.

Αν και υπάρχει αυτή η διαφορά μέχρι στιγμής στο οικονομικό, τα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως οι «μπλαουγκράνα» είναι αισιόδοξοι ότι το deal τελικά θα γίνει και ο Σονγκ θα είναι από την επόμενη σεζόν κάτοικος Βαρκελώνης.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του μέσου της Ρεάλ, Νούρι Σαχίν για την Άρσεναλ, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα