Έτοιμος να αναλάβει ο Μαύρος

Έτοιμος να αναλάβει ο Μαύρος

Gazzetta team
Έτοιμος να αναλάβει ο Μαύρος

bet365

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Θωμάς Μαύρος με τους εκπροσώπους των συνδέσμων της ΑΕΚ, με τον παλαίμαχο άσο να εκφράζει την πρόθεσή του να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.

Στο ραντεβού έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των περισσοτέρων κλαμπ της Ένωσης (η ORGINAL 21 θα απευθύνει πρόσκληση στον παλαίμαχο άσο να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα) καθώς και κάποιοι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Ο Μαύρος άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις των οπαδών, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να αναλάβει τη διοίκηση ορίζοντας δικό του Δ.Σ. στηριζόμενος στην οικονομική στήριξη του κόσμου, στον οποίο θα δοθεί η δυνατότητα να αγοράσει μετοχές. «Η πρόθεσή μου είναι την 1η Αυγούστου, αν η ΑΕΚ έχει παραμείνει ζωντανή, να ορίσω ένα δικό μου συμβούλιο, με πρόσωπα άφθαρτα, δικής μου εμπιστοσύνης», τόνισε ο Μαύρος, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν έχει την πρόθεση να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της ΠΑΕ, με δεδομένες τις ποινικές ευθύνες που υπάρχουν λόγω των χρεών.
«Πρέπει όμως μόλις γίνει αυτό ο κόσμος να στηρίξει. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι σαν να τον... έχει βγάλει κάποιος από την πρίζα. Πρέπει να ξαναβάλει την πρίζα. Μόνο έτσι θα σώσουμε την ΑΕΚ και θα την γλιτώσουμε από τη Δ΄ Εθνική», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο η διοίκησή του θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες τόνισε ότι θα στηριχτεί στην συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα με τα χρήματα που θα προσφέρει για την ΠΑΕ να αγοράσει μετοχές, μέσω ενός μοντέλου εταιρείας λαϊκής βάσης.
Ο παλαίμαχος άσος δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά τα πρόσωπα που σκέφτεται για να στελεχώσουν το νέο ΔΣ. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των υποψηφίων για να καταλάβουν μια θέση σε αυτό είναι οι Αντώνης Ηλιόπουλος, Κυριάκος Χήνας, Νίκος Σταθάκος, Βασίλης Καπετανόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να επαναδραστηριοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Ανδρέας Ανατωλιοτάκης. Συμβουλευτικό ρόλο στο «στήσιμο» του μοντέλου μέσω του οποίου θα συμμετάσχει ο κόσμος στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ αναμένεται έχει στέλεχος των Defenders, ενώ δεν αποκλείεται να προταθεί συμμετοχή στο ΔΣ και σε μέλη συνδέσμων οργανωμένων οπαδών.

Ο Θωμάς Μαύρος άκουσε πολλές φορές τους οπαδούς της ομάδας να του τονίζουν ότι «πρέπει όσοι έφεραν την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση, να τιμωρηθούν». Ο παλαίμαχος άσος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια άποψη που τον βρίσκει σύμφωνο, όμως τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι να βρεθούν οι λύσεις για τη σωτηρία της ομάδας. «Πρώτα θα κυνηγήσουμε να σωθεί η ομάδα και μετά θα κυνηγήσουμε αυτούς που την έφτασαν εδώ».

Τέλος ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» υποσχέθηκε να κάνει μέσα στην εβδομάδα ανοιχτή για τον κόσμο συγκέντρωση στα Σπάτα, προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα