Ενδυνάμωση και τακτική στη Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ενδυνάμωση και τακτική στη Ξάνθη

bet365

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτικής περιλάμβαναν, αντίστοιχα, οι σημερινές προπονήσεις της Ξάνθης, με τις οποίες συνεχίστηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Σκόντα.

Με δυο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ακρίτες έχουν μπει εδώ και μερικές ημέρες στο βασικό στάδιο αυτής, το οποίο πραγματοποιούν στα Πηγάδια. Η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος και οχτάλεπτα αερόβια τρεξίματα, ενώ η απογευματινή αφιερώθηκε στην τακτική.

Σε αμφότερες δε συμμετείχε ο νεαρός Φώτης Δουμάνης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός σφιξίματος στον οπίσθιο μηριαίο. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της Σκόντα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες αύριο, καθώς έχει προγραμματιστεί μόνο μια προπόνηση το πρωί. Τέλος, μια θα γίνει και την Κυριακή το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα