Δίνει Παστόρε για Κακά-Ντιαρά η Παρί!

Δίνει Παστόρε για Κακά-Ντιαρά η Παρί!

Θοδωρής Βασίλης
Δίνει Παστόρε για Κακά-Ντιαρά η Παρί!

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για σπουδαία πράγματα φέτος και μετά τους Ιμπραϊμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα ετοιμάζεται να προσφέρει τον Παστόρε στην Ρεάλ για την απόκτηση Κακά και Λασανά Ντιαρά.

Η Παρί χτυπάει σε όλα τα μέτωπα. Μετά την απόκτηση του Λαβέτσι κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ στην Μίλαν για τους Ιμπραϊμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα η οποία μάλιστα έχει γίνει αποδεκτή από την Μίλαν, ενώ στη συνέχεια ετοιμάζεται να χτυπήσει και την πόρτα της Ρεάλ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας από την Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται σε απόδοση 1.571 στη vistabet

Όπως αναφέρει η Marca ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, θα προσφέρει στους πρωταθλητές Ισπανίας τον Παστόρε ως αντάλλαγμα για τους Κακά και Λασανά Ντιαρά.

Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Ζοσέ Μουρίνιο ενώ την ίδια ώρα ο Παστόρε δεν δικαιολόγησε την πρώτη του χρονιά τα τρελά λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του και ο Κάρλο Αντσελότι δεν λέει όχι στην παραχώρησή του εφόσον στην στην θέση του έρθει ο αγαπημένος του Κακά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα