Ενδυνάμωση και δίτερμα στην Παιανία

Ενδυνάμωση και δίτερμα στην Παιανία

Gazzetta team
Ενδυνάμωση και δίτερμα στην Παιανία

bet365

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και δίτερμα περιελάμβανε η προτελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας πριν οι «πράσινοι» μεταβούν στην Αυστρία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού για την αναχώρηση για την Αυστρία, όπου θα γίνει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν, έχει ξεκινήσει και σήμερα οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την προτελευταία προπόνησή τους επί ελληνικού εδάφους.

Αυτή περιελάμβανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα. Έτσι, οι προπονήσεις στην Παιανία θα ολοκληρωθούν αύριο και το μεσημέρι της Δευτέρας (13:05) η αποστολή θα πετάξει για το Σάλτσμπουργκ.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα