Ναβάρο: «Όνειρο η Εθνική Ισπανίας»

Νίκος Τσιώκος
Ναβάρο: «Όνειρο η Εθνική Ισπανίας»

bet365

Ο Χίμο Ναβάρο μίλησε από το Καρπενήσι για την Εθνική Ισπανίας των δυο EURO και του ενός Μουντιάλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τόνισε πως είναι όνειρο να αγωνιστεί σε αυτή.

Σε συνέντευξή του στην τοπική ιστοσελίδα arcadiasports.gr, ο Χίμο Ναβάρο μίλησε για την παραμονή του στον Αστέρα (ανανέωσε για τρία χρόνια), την πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ, την αποβολή του στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, καθώς και για την Εθνική Ισπανίας. Για τους φούριας ρόχας τόνισε πως είναι η Εθνική που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και πως είναι όνειρο να αγωνιστεί σε αυτή.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

Έγινε αυτό που ήθελες με την παραμονή σου στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια;

«Ναι, ναι. Το ήθελα. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία είπα στον εκπρόσωπο μου ότι θέλω να μείνω για τρία χρόνια».

Πώς προετοιμάζεσαι για την πρόκληση του Γιουρόπα;

«Είναι καινούργιος στόχος και για μένα και για την ομάδα. Δουλεύουμε για αυτό και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Τι είπες στους ανθρώπους της Βαλένθια;

«Φυσικά και μίλησα πριν πάρω την απόφαση. Τους εξήγησα την κατάσταση στον Αστέρα. Θα ήταν δύσκολο για μένα εκεί. Αφού μίλησα μαζί τους, μίλησα και με τον εκπρόσωπο μου και είπαμε να μείνω εδώ».

Πέρυσι έβαλες πολύ ψηλά τον πήχη. Φέτος τι να περιμένουμε;

«Πρώτα απ' όλα να παίζω. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Το πιο βασικό είναι να νικάμε. Μακάρι να μπορώ να παίζω και να βάζω γκολ και να βοηθάω την ομάδα».

Γιατί εκνευρίστηκες τόσο πολύ στο πρώτο φιλικό με τη μικτή Καρπενησίου;

«Ήταν ένα λάθος. Ήταν η πρώτη κόκκινη σε Ελλάδα και στην καριέρα μου. Ήταν μια λάθος συμπεριφορά δική μου και δεν θα επαναληφθεί».

Πώς είδες την εθνική Ισπανίας που έχει κατακτήσει τα πάντα;

«Όλος ο κόσμος βλέπει ότι είναι η Εθνική που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει να παίζει για καιρό έτσι».

Έχεις όνειρο να παίξεις στην εθνική Ισπανίας;

«Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο. Όλος ο κόσμος θέλει να παίξει στην Εθνική Ισπανίας. Όλοι έχουμε όνειρο να παίξουμε εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα