Ο Γερμανός… Τοπαλίδης και το ξεπουπούλιασμα!

Gazzetta team
Ο Γερμανός… Τοπαλίδης και το ξεπουπούλιασμα!

bet365

Ο Νίκος Αλέφαντος είναι για άλλη μία φορά απολαυστικός στο katimagiko.gr! Ασχολείται αποκλειστικά με τον ημιτελικό της Ιταλίας με την Γερμανία και το πως η παρέα του Μπαλοτέλι... καθάρισε τα πάντσερ!

Μεταξύ άλλων γράφει: «Εγώ δεν πίστευα σε αυτά που λέγανε για μεγαλύτερη κούραση των Ιταλών και για 120 λεπτά που είχαν παίξει, και για 2 μέρες παραπάνω ξεκούραση της Γερμανίας. Όντως υπάρχουν αυτά, αλλά σε τέτοιο επίπεδο οι παίκτες έχουνε τις δυνατότητες να αποκατασταθούν, έχουν εξαιρετικούς γιατρούς και μασέρ, πάνω στον Πίρλο πέφτουν 4 μασέρ, παίρνει και τις βιταμίνες του και γίνεται περδίκι την κρίσιμη ώρα...

Για τεράστιο επίπεδο ομάδων μιλάμε. Η εμφάνιση των Ιταλών απέναντι στους Γερμανούς όπου στο τελευταίο μισάωρο μπορούσαν οι Ιταλοί να βάλουν άλλα 3 γκολ στους Γερμανούς, δείχνει το πόσο λάθος ήταν η Εθνική μας απέναντι στη Γερμανία. Την έκανε να φαίνεται αχτύπητη, αλλά ήρθαν οι μάστορες στην τακτική Ιταλοί και την ξεπουπούλιασαν!». Διαβάστε όλη την στήλη του Νίκου Αλέφαντου στο katimagiko.gr ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα