Επιμένει για Κλωναρίδη η Λιλ

Επιμένει για Κλωναρίδη η Λιλ

Θοδωρής Βασίλης
Επιμένει για Κλωναρίδη η Λιλ

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποτελεί την μεγάλη καψούρα της Λιλ και η γαλλική ομάδα επανήλθε με δεύτερη πρόταση ύψους 800.000 ευρώ η οποία όμως έπεσε στο κενό.

Η Λιλ έχει ξετρελαθεί με τον Κλωναρίδη κι έχει βάλει στόχο να τον αποκτήσει. Η πρώτη πρόταση 600.000 ευρώ έπεσε στο κενό, αλλά αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Γκαρσια η οποία επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 800.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη 10% και διάφορα μπόνους σχετικά με τις συμμετοχές του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Και η πρόταση αυτή όμως έπεσε στο κενό και όπως αναφέρει η Sportday η ΑΕΚ θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με ένα ποσό της τάξης του 1-1,2 εκατ. ευρώ με την Λιλ να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κλωναρίδη και όπως όλα δείχνουν θα επανέλθει με τρίτη πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα