Σάλπι: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Σάλπι: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Gazzetta team
Σάλπι: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

bet365

Αποφασισμένος για την πρόκριση εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Η αλήθεια είναι πως μετά τα παιχνίδια με Πολωνία και Τσεχία η Εθνική ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο κόντρα στην Ρωσία οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έδειξαν σε όλους την μεγάλη τους αξία παίρνοντας μια παλικαρίσια πρόκριση για τους «8». Εκεί θα βρουν απέναντί τους την Γερμανία στον δρόμο για τα ημιτελικά. Φαβορί φυσικά και είναι ο αντίπαλος, ωστόσο όπως τόνισε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τρώγοντας έρχεται η όρεξη και όλα μπορούν να γίνουν: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ελπίζω να πάμε πιο ψηλά και δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Δεν είναι εύκολο, αλλά μακάρι να προχωρήσουμε» ήταν τα λόγια του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο «Σάλπι» μίλησε για την μεγάλη πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης λέγοντας: «Βρισκόμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο και θεωρώ ότι δεν υπήρξε καμία έκπληξη μέχρι σήμερα αναφορικά με στις ομάδες που βρίσκονται στην οκτάδα. Στους άλλους ομίλους πέρασαν τα φαβορί, ο δικός μας ήταν ανοικτός και χαίρομαι που περάσαμε κι εμείς στην προημιτελική φάση».

Στην συνέχεια μίλησε...

Για το ότι στην Γερμανία θεωρούν σίγουρη την πρόκριση: «Προσωπικά είναι μεγάλη τιμή να παίζω για την Εθνική. Υπάρχουν 22 ετοιμοπόλεμοι μαχητές. Το τι λένε στη Γερμανία δεν μας απασχολεί. Το 2004 η Εθνική έφτασε στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης και από τότε έως και σήμερα έχει επιτυχίες. Εμείς σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι το ματς με τη Γερμανία θα είναι το τελευταίο. Γι' αυτό και είμαστε εδώ».

Για τη νίκη με την Ρωσία που έδωσε και την πρόκριση: «Με τη Ρωσία πιστεύαμε από την αρχή στη νίκη και στην πρόκριση. Μας ανέβασε ψυχολογικά γιατί ήταν μια σημαντική νίκη, ήταν η πρώτη μετά το 2004».

Για την απουσία του Καραγκούνη από τον προημιτελικό: «Ο Καραγκούνης είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι ο αρχηγός μας. Όλοι θα παίξουμε και για αυτόν».

Για το αν μπορεί η Εθνική να πάρει την πρόκριση: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ελπίζω να πάμε πιο ψηλά και δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Δεν είναι εύκολο, αλλά μακάρι να προχωρήσουμε».

Για την χαρά που έχουν πάρει οι Έλληνες: «Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα ως χώρα και ελπίζω να τα λύσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι διέξοδος. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βλέπεις τους Έλληνες να πανηγυρίζουν».

 

Τελευταία Νέα