«Κατσούρ»: «Δίνουμε τα πάντα για την φανέλα»

«Κατσούρ»: «Δίνουμε τα πάντα για την φανέλα»

Δημήτρης Τομαράς
«Κατσούρ»: «Δίνουμε τα πάντα για την φανέλα»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης υπογράμμισε με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι οι διεθνείς μας δίνουν τα πάντα για την φανέλα και ότι θα επιδιώξουν να δώσουν ξανά χαρά στους Έλληνες.

Ο Κατσουράνης μίλησε για:

Την πρόκριση της Εθνικής και τα συναισθήματά του: Κοιμήθηκα πολύ αργά, όπως όλοι μας. Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μας. Αυτό που νιώθουμε. Είμαστε όλοι μας χαρούμενοι. Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει. Πετύχαμε έναν τεράστιο άθλο.

Τον αγώνα με την Ρωσία: Θεωρώ πως από την μεριά μας κάναμε ένα καλό ματς. Ειδικά στον αμυντικό τομέα πήγαμε πολύ καλά. Κλείσαμε τους χώρους και δεν απειληθήκαμε πολύ.

Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τους απειλήσουμε εμείς. Τα καταφέραμε και κερδίσαμε δίκαια. Η επόμενη πρόκληση είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

Εμείς θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Να χαρούν έστω και για ένα βράδυ. Αυτό επιδιώκουμε και για την συνέχεια. Γι' αυτήν την φανέλα όλοι μας δίνουμε τα πάντα. Κανείς δεν βάζει το εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Τα προημιτελικά: Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Πάντα το έχουμε αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, στην οποία υπάρχουν και έμπειροι και νέοι ποδοσφαιριστές.

Τον Σάντος και τα όσα ισχυρίστηκε: Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος για τον προπονητή μου. Είμαι υπερήφανος για όλους. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Όταν είσαι έτσι, σου δίνει ο Θεός πράγματα.

Το πριμ του Ιβάν Σαββίδη και την σαββατιάτική του δήλωση: Από ευγένεια και μόνο τον ευχαρίστησα τον κ. Σαββίδη για το πριμ. Το λέω γιατί γράφτηκε από δημοσιογράφο ότι σκέφτομαι το 1 εκατομμύριο και παίζω γι' αυτό.

 

Τελευταία Νέα