Τα δίνει όλα για Μέλμπεργκ

Τα δίνει όλα για Μέλμπεργκ

Gazzetta team
Τα δίνει όλα για Μέλμπεργκ

bet365

Αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για την παραμονή του Όλοφ Μέλμπεργκ είναι στον Ολυμπιακό και μέσα στις επόμενες μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ανεβάσει την προσφορά του.

Όπως γράφει ο «Πρωταθλητής» ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τον Σουηδό αμυντικό στο λιμάνι. Η πρόταση στον Μέλμπεργκ είναι της τάξεως των 970.000 ευρώ συν τα μπόνους τα οποία φτάνουν τις 400.000 ευρώ, ωστόσο η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι στα 300.000 ευρώ.

Την Τρίτη (12/6) υπήρξε μια νέα επαφή του Ολυμπιακού με τον Μέλμπεργκ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του. Για το λόγο αυτό ο Μαρινάκης σκέφτεται να ανεβάσει κατά 200.000 ευρώ την προσφορά του προκειμένου να τον πείσει να μείνει για έναν ακόμα χρόνο.

Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο στο θέμα του Μέλμπεργκ και έχουν ήδη κάνει τα σχέδια τους σε περίπτωση που η απάντηση του έμπειρου αμυντικού είναι αρνητική. Η εναλλακτική ακούει στο όνομα Κάρλος Κουεγιάρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα