Ακρίτας ο Ονουάτσι

Νίκος Τσιώκος
gazzetta default image fallback

bet365

Κάτοικος Ξάνθης έγινε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, καθώς η Σκόντα ανακοίνωσε τον Νιγηριανό φορ, του οποίου την περίπτωση εξέταζε ο Λεβαδειακός, όπως έχουμε γράψει από χθες.

Η Ξάνθη φαίνεται πως κινήθηκε πιο γρήγορα από τον Λεβαδειακό, όσον αφορά τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Όπως γράψαμε χθες, οι Βοιωτοί εξέταζαν την περίπτωσή του και ήταν από αυτές που αρέσουν στους ανθρώπους του συλλόγου.

Όμως, η Σκόντα σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού φορ, ο οποίος θα αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα για τέταρτη φορά στην καριέρα του (προηγήθηκαν οι Ιωνικός, Καβάλα και Παναιτωλικός). Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι έχει περάσει και από την Κύπρο, αφού έχει φορέσει τη φανέλα των ΑΠΟΕΛ και ΑΕ Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα