«Όλα ψέμματα για Φερέιρα»

«Όλα ψέμματα για Φερέιρα»

«Όλα ψέμματα για Φερέιρα»

bet365

Η Βάσκο ντα Γκάμα διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς οι άνθρωποι της, τόνισαν πως έχουν προπονητή.

Πριν από μερικές μέρες βραζιλιάνικα δημοσιεύματα έγραψαν πως η Βάσκο Ντα Γκάμα ήθελε στην τεχνική της ηγεσία τον Ζεσουάλδο Φερέιρα κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου, Ζοσέ Χάμιλτον Μανταρίνο μίλησε για φαντασία: «Πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων. Επειδή τελείωσε η σεζόν στην Ευρώπη, τώρα είναι η περίοδος των σεναρίων. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από το έργο του Κριστοβάο και δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Φερέιρα ή κάποιον άλλο προπονητή».

Δηλώσεις έκανε και ο γενικός διευθυντής της Βάσκο Ντα Γκάμα, Ντανιέλ Φρέιτας: «Δεν υπάρχει καμία βάση σε όσα λέγονται και γράφονται. Έχουμε προπονητή, τον Κριστοβάο, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κι έχει φέρει αποτελέσματα», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα