Ξανά για Νιλμάρ η Λάτσιο

Ξανά για Νιλμάρ η Λάτσιο

bet365

Η Βιγιαρεάλ υποβιβάστηκε και το ενδιαφέρον της Λάτσιο για την απόκτηση του Νιλμάρ αναθερμάνθηκε σύμφωνα με τους Ισπανούς. Με... έκπτωση σε σχέση με τον Ιανουάριο η πρόταση των λατσιάλι.

Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου η Λάτσιο, έχοντας αποτύχει να αποκτήσει τον Κεϊσούκε Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στράφηκε στη λύση του Νιλμάρ, όμως όπως αποκάλυψε ο Τάρε δεν υπήρχε χρόνος να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έτσι, οι Ρωμαίοι ξέμειναν από επιθετικούς, κάτι που πλήρωσαν στο τέλος της σεζόν, όμως μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ το ενδιαφέρον των λατσιάλι αναθερμάνθηκε.

Τα οικονομικά δεδομένα, άλλωστε, είναι πιο προσιτά για τους πρωτευουσιάνους, που σύμφωνα με την Las Provincias προσφέρουν 7 εκατ. ευρώ συν 1,5 σε μπόνους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού και ενώ πριν λίγους μήνες τα αντίστοιχα νούμερα ξεπερνούσαν τα 12 εκατ. ευρώ. Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η πρόταση είναι ικανοποιητική, όμως βάζουν στο παιχνίδι και τις Σάλκε και Σάο Πάουλο. Όπως και να έχει τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις είτε θετικές είτε αρνητικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα