«Πέραση» ο Γκέκας στην Τουρκία

«Πέραση» ο Γκέκας στην Τουρκία

bet365

Τα επιτεύγματα του Φάνη Γκέκα με την Σαμσούνσπορ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του υποβιβάστηκε, φαίνεται ότι δεν πέρασαν αδιάφορα στην Τουρκία, αφού η Μερσίν τον έχει ψηλά στην λίστα της.

Ο Έλληνας στράικερ μετακόμισε τον περασμένο χειμώνα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τουρκία για να βρει τον αγωνιστικό χρόνο που δεν είχε στην Γερμανία αλλά και... αρκετές χιλιάδες ευρώ (300.000 ευρώ για έξι μήνες). Η παρουσία του μάλιστα στην Σαμσούνσπορ ήταν κάτι... παραπάνω από εντυπωσιακή, αφού πρόλαβε στις 11 φορές που φόρεσε την φανέλα της πριν τραυματιστεί, να στείλει 8 φορές την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια βέβαια ο σύλλογος της Σαμψούντας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, ο ίδιος ωστόσο εξακολουθεί να κάνει «γκελ» στους γείτονες, με την Ιντμάν Γιουρντού Μερσίν να θέλει διακαώς να κάνει τον Γκέκα δικό της. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο τεχνικός του συλλόγου της Μυρσίνης, Νουρουλά Σαγλάμ, προσπαθεί να τον πείσει πριν την τελική φάση του Euro 2012, φοβούμενος πιθανώς πως από τις εμφανίσεις του μπορεί να προκύψουν και νέοι «μνηστήρες».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα